Herstellen is een kwestie van stap voor stap...

...MAAR WELKE STAP ZET JE eerst EN IN WELKE RICHTING?

JE LEERT HET IN DE ONLINE TRAINING 'HET FUNDAMENT VAN JOUW HERSTEL'

Toen ik twee jaar geleden flink onderuit ging in een burn-out en de diagnose fibromyalgie kreeg, wist ik van gekkigheid niet waar ik moest beginnen in mijn herstelproces. Ik wilde zo snel mogelijk weer de oude worden en ik greep elke mogelijke oplossing aan. 


Dat is een waar zelfcastijdingsfeest geweest, want of het nou een achttien-daagse watervasten, een dagelijks ijsbad, het visualiseren van een paarse vlam of het lezen van dat ene boek was, als het maar voor één iemand heeft gewerkt, dan probeerde ik het uit.


Inmiddels gaat het weer veel beter met me, maar de oude ben ik niet geworden. Gelukkig maar! In mijn proces van herstel heb ik mezelf leren kennen én geleerd hoe ik dichter bij mezelf kan blijven. Ook heb ik de verbinding gemaakt met mijn pijn. Nu maak ik keuzes die bij mij passen.

Het fundament van jouw herstel

Ben jij ook op zoek naar de manier om jouw herstelproces vorm te geven zodat het écht bij je past? 

Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen met de online training 'Het fundament van jouw herstel'. Wil je net als ik niet verzanden in al die duizenden mogelijkheden die je hebt om jouw herstel in te richten, maar vanuit een stevig fundament werken aan jouw herstel? In deze online training leer ik je concrete tools die jou helpen om meer in contact te komen met jezelf. Zo kan jij vanuit vertrouwen de volgende stap zetten in jouw herstelproces.


In december kan je in vijf sessies van een uur GRATIS bouwen aan jouw fundament. Daarna kan jij:


  • Op je eigen manier in contact kan komen met jouw unieke stem
  • Schrijven en tekenen toepassen in jouw herstel
  • De eerste stappen zetten om de stoïcijnse levenskunst toe te passen in jouw proces
  • Je uitdagingen in dit proces in de ogen aankijken
  • Jouw gereedschapskist met concrete tools voor herstel daadwerkelijk gebruiken 


Dit is wat jij gaat doen

Schrijven bij herstel van overbelasting

Leer je muze kennen

Je muze, ken je haar? Vaak kennen we onze innerlijke criticus maar al te goed. De stem in ons hoofd die ons vertelt wat we allemaal moeten doen, of juist niet horen te doen. Maar wist je dat jouw liefdevolle innerlijke stem - ik noem haar je muze - je vaak iets anders vertelt? Zij vertelt je wat écht fijn is voor jou. Door te schrijven en te tekenen kan je met haar in contact komen. De eerste avond leggen we met een schrijfoefening de basis van het fundament van jouw herstel.


Wil je er alvast wat over lezen? Lees dan 'Schrijven bij herstel van overbelasting: een must do'.

Stoïcijnse levenskunst

spieken bij de stoïcijnen

Je kent ongetwijfeld de uitdrukking die we gebruiken als we vinden dat iemand stoïcijns kijkt. Het lijkt dan alsof het diegene niets kan schelen wat er gaande is. Maar dat was niet hoe de Stoïcijnen in het leven stonden. Ze staken hun energie gewoonweg niet in dingen die ze niet konden veranderen. In een proces van herstel, waarbij je vaak te maken hebt met pijn en vermoeidheid, kan je veel leren van deze oude Griekse filosofie. Geen zorgen, we duiken niet de bibliotheek in. Jij gaat aan de slag met een praktische tool om deze wijsheden in jouw proces te integreren.
Het fundament van jouw herstel

En De rest...

Die ga je wel ervaren! Zet een fijne kop thee, zoek een rustig plek en neem je schriftje mee. Ik zie je graag maandag 7 december om 10.00u bij de eerste sessie. De vijf sessies zullen plaatsvinden via Zoom (het is niet nodig om je camera aan te zetten).


  • Maandag 7 t/m vrijdag 11 december 2020
  • 10.00u - 11.00u
  • Uitnodiging voor de Zoom sessie volgt in de mail

Deze online training is tijdelijk gratis!

Holistisch Herstel is nog maar net online en ik vind het daarom extra bijzonder dat je ons hebt weten te vinden. 

En jawel: je kan deze online training daarom nu gratis volgen! Wil jij één van de eerste deelnemers van'Het fundament van jouw herstel' zijn'? 

Claim dan nu jouw plekje en ik zet je gelijk op de lijst!