meer online zichtbaarheid en makkelijker contact met cliënten?

Steeds meer mensen beseffen dat er voor hun herstel meer nodig is dan rust. Ze willen actief werken aan de volgende stap en zijn bereid om in dit proces te investeren. Deze groep cliënten is op zoek naar jou als coach of therapeut.


Wil jij online beter zichtbaar zijn en op een laagdrempelige wijze in contact komen met je doelgroep? Sluit je dan aan bij Holistisch Herstel en laat ons platform voor jou werken.


Wij geven jou een podium op de plek waar cliënten zich online laten zien. Zo kan jij je volledige richten op het proces met je cliënt.

Coaches en therapeuten

lifetime korting op holistisch herstel?

Wil jij als één van de eerste coaches of therapeuten een plek op Holistisch Herstel claimen?

Dan kan je profiteren van onze tijdelijke opstart prijzen. De korting is levenslang! 

claim hier jouw plek op holistisch herstel

beste keuze

per jaar

€245,-
normaal €490,-
 • Een profiel op Holistisch Herstel.nl
 • Link naar jouw website
 • Eén blog per maand op ons platform
 • Zichtbaar in de online community
 • Je eigen groep in de online community
 • Mogelijkheid tot jouw online training in de online community

per maand

€25,-
normaal €50,-
 • Een profiel op Holistisch Herstel.nl
 • Link naar jouw website
 • Eén blog per maand op ons platform
 • Zichtbaar in de online community
 • Je eigen groep in de online community
 • Mogelijkheid tot jouw online training in de online community
Online community Holistisch Herstel

jouw online programma in de community van holistisch herstel?

Wil jij het aanbod van jouw praktijk ook vertalen naar een online programma? Fijn! Want onze bezoekers hebben behoefte aan waardevolle programma's op het gebied van herstel.


Jouw training kan worden geplaatst in de groeiende community van Holistisch Herstel. Het enige wat jij hoeft te doen is de content aanleveren. Wij zorgen voor de rest.


We werken volgens het principe van no cure, no pay. Dat betekent dat jij je online programma gratis in onze community kan plaatsen. Zodra je een programma hebt verkocht, draag je 20% van de verkoopprijs af.


Heb je een idee voor een programma, maar ben je nog niet zo ver dat je klaar bent voor de uitvoering? Neem ook dan contact met ons op, want we helpen je graag een stapje verder.

veelgestelde vragen

IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?


Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te onderzoeken of Holistisch Herstel bij je past.


WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?


Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is  per maand opzegbaar en een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).


WAT GEBEURT ER ALS IK STOP?


Mocht je willen stoppen dan is alle inhoud van je online training volledig jouw eigendom. Ook kan je de contacten die je hebt opgedaan in de online community meenemen. Je kunt het gewoon exporteren en in een andere systeem importeren. Uiteraard verlies je dan je podiumplek op Holistisch Herstel en toegang tot de community.

KAN IK MIJN ABONNEMENT LATER WIJZIGEN?


Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.


IK HEB AL EEN ONLINE TRAINING. KAN IK DIE HIER IMPORTEREN?


Ja, wanneer je al een online training hebt, kan je die in de online community van Holistisch Herstel aanbieden. De training kan bestaan uit video, audio, tekst en een quiz. 


WELKE COACHES EN THERAPEUTEN KUNNEN ZICH AANMELDEN?


We vinden het belangrijk dat je werk- en kijkwijze holistisch is. Op welke manier jij dat vorm geeft, dat is natuurlijk aan jou. Jij bent de expert in jouw vak. In een eerste gesprek onderzoeken we of er een match is tussen jou en Holistisch Herstel. We gaan op zoek naar de vonk. Springt die over? Dan gaan we met elkaar aan de slag :-)

Staat je vraag er niet tussen? Of wil je even sparren?